Gästgivaregården

Mat på Småländska
Lunch-Catering-Affärsmiddagar-Högtider

 

 

 

 

 

 

 

Meny- Klicka på rubriken för att se önskad meny.  


 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LUNCH

KVÄLLSRESTAURANG
BUFFÉER
FESTMENY
BRÖLLOP
BUSSMENYER
DRYCKESLISTA
JULBORD 2013

Lunch serveras måndag-fredag kl 11.30-14.00.
Traditionell Husmanskost.
              ***

Vi erbjuder en klassisk kvällsmeny där våra rätter speglar det småländska köket anpassat efter säsongens råvaror.
Kvällsöppet efter förbokning och överenskommelse.
Buffé för många! Ett härligt sätt att bjuda till fest när man är många. Man kan komma och gå lite som man vill. Bra att bjuda på när man har fest för olika åldrar, då kan det vara svårt att få alla och sitta still.Vi på Gästgivaregården lagar gärna upp er buffé så att ni själva slipper allt arbete och bara kan få njuta av festen.  
Vi ordnar mat för alla festliga tillfällen. Välj ur våra menyer eller duka upp en härlig buffé.
Tager ni Gästgivaregården för en oförglömlig kväll med god mat, dryck och dans?
Vi har fantastiska lokaler, glada kockar, erfaren servispersonal, kontakt med musiker och stort engagemang för att göra er viktigaste kväll så lyckad som möjligt.
Vi ordnar en avkopplande och god stund under er bussresa. Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika eller middag på kvällen.
Vi har ett varierat utbud av drycker som passar och är utprovade till våra rätter. Fråga gärna vår personal efter passande dryckestips eller välj själv ur vår dryckeslista.
Vårt signum är maten, miljön och personlig service. På Gästgivaregården dukas det upp ett Traditionellt julbord där julens alla klassiker finns med, kryddat med mycket julkänsla. Vedeldade kakelugnar, varm glögg och utsökt mat- allt som hör julen till. Även tomten är vaken. Njut av ett klassiskt julbord i genuin, historisk
gästgivarmiljö.